Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.wildassociates.ro ȘI ACHIZIȚIA DE PRODUSE ȘI SERVICII

Acest site este proprietatea Wild Karol Julien și este administrat de Wild Karol Julien-Cabinet Individual de Psihologie.

DATELE FIRMEI:

Wild Karol Julien-Cabinet Individual de Psihologie
Sediu profesional: Com. Fântânele Nr.287, jud Arad, cod poștal 317120
CUI: 24790381

Cont bancar (lei): IBAN: RO63BACX0000000723596000
Deschis la Bancă Unicredit Bank Arad

Persoană de contact: Karol Julien Wild
Telefon: + 0766587768
E-mail: karol.wild@wildassociates.ro
www.wildassociates.ro

Wild Karol Julien deține următoarele atestări profesionale:

Certificat de Competențe Profesionale-Formator, emis de Consiliu Pentru Standarde Ocupaționale și Atestare (COSA) CNFPA, nr. 016596 / 26.01. 2009
Certificat de Absolvire Curs de Tehnici Rational–Emotive și Cognitiv– Comportamentale-Nivel Avansat, emis de Albert Ellis Institute, New York, UȘĂ, nr. 1763 / julie 2005
Atestat de Liberă Practică în Psihoterapie Cognitiv -Comportamentală emis de Colegiul Psihologilor din România cod. Unic 01808, (2009)practicant – autonom. 2006
Certificat de Psihoterapeut cu Practică Independența emis de Universitatea Babeș – Bolyai și Albert Ellis Institute, UȘĂ ; Institutul Internațional de studii avansate de Psihoterapie și Sănătate Mentală Aplicată ; APCCR, nr.64 / 18.02.2008.
CONDIȚII DE UTILIZARE SITE

Folosirea, accesarea, vizitarea și/sau cumpărarea produselor și serviciilor de pe site-ul www.wildassociates.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor menționate mai jos.

Acceptarea acestora de către utilizator constituie acord din partea acestuia și contract între părți.

1. PROPRIETATE ȘI DREPT DE AUTOR (COPYRIGHT)

Site-ul www.wildassociates.ro este proprietatea autorului Karola Julien Wild

Conținutul site-ului www.wildassociates.ro (texte, programe, videoclipuri, articole, etc.), indiferent de suport sau stocare, este proprietatea … și este protejat de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, actualizată, precum și de legislația internațională privind drepturile de autor și alte drepturi conexe.

Afișarea totală sau parțială a datelor și informațiilor care fac obiectul proprietății intelectuale este interzisă fără acordul scris al proprietarului. Utilizatorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va dezvălui unei terțe părți sau nu va face publice (pe internet sau media), niciuna dintre informările primite de la Furnizor.

Se pot face referiri la informații din site sau utiliza citate, numai cu indicarea sursei sau solicitarea acordului scris al autorului.

Trimiterea informațiilor pe social media prin activarea butoanelor acestor rețele este permisă și recomandată și constituie citarea sursei. i mulțumește și apreciază orice astfel de expediere.